Форвард клубу другого іспанського дивізіону «Альбасете» Роман Зозуля відповів телеведучому Олександру Денисову в коментарях до новини з критикою суддівства матчу «Зоря» – «Шахтар» 2:1.

«А коли «Дніпро» гнали судді, де ти був, Денисов? Коли на «Донбас Арені» ставили по два пенальті і не бачили поза грою по два метри, або коли Срна за шию хапав Мандзюка і видаляли не Срну, а Мандзюка. Ти згадай ті часи, коли «Дніпро» був на першому місці з відривом у сім очок, і як нас судили, коли ми аут кидали, забивали гол, а суддя піднімав поза грою. Ти тоді сидів у своєму кріслі в програмі і говорив, що все по справі. Так ось, зараз перший раз за останніх 10 років твою команду у справі відсудили. Як тоді говорили, мовляв, гравці «Дніпра» плачуть в інтерв'ю. Так що витри соплі, все завжди повертається. «Зорю» з перемогою», – написав Зозуля в Facebook.

Телеведучий Олександр Денисов на своїй сторінці в Facebook відповів Роману Зозулі.

«Роман, прочитав твій натхненний спіч. Чи бачиш, у футбола довга пам'ять. Я би міг у відповідь на твою розповідь, як вбивали арбітри «Дніпро» в матчах з «Шахтарем», викотити нескінченно довгий список, як вбивали судді «Шахтар» з початку нульових і аж до останнього матчу «імені Бойко». В тому числі в деталях згадати матч «Шахтаря» і «Дніпра» в 2015 році, з не поставленим 100% пенальті у ворота «Дніпра». Ти якось скромно промовчав про нього. Але нагадаю я тобі в деталях інше, як на цьому ж стадіоні в Запоріжжі півтора роки тому, після матчу з цієї ж «Зорею», який луганчани виграли абсолютно заслужено, ти зганьбився з побиттям арбітра, а потім щоб уникнути річної дискваліфікації, попросив допомоги у «Великого футболу». Я не запропонував тобі тоді витерти соплі і прийняти по-чоловічому суворе покарання КДК. Я запропонував інше – допомогти тобі в твоїй біді. Просто по-людськи. І я щиро радий, що у тебе зараз все добре. Удачі тобі», – написав Денисов.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ