Про це у вівторок, 1 серпня, під час брифінгу щодо відновлення системи сортування ТПВ у м. Львові розповів директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, передає кореспондент «Вголосу». 

«З перевантажувальної станції «Північна» з п'ятниці почалося активне вивезення сміття, – зазначив він. Представники компанії-перевізника зараз налагоджують логістику вивезення і протягом цього місяця зобов'язалися повністю вивезти все сміття зі Львова». 

За словами директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА, за тими даними, які ЛОДА отримує із ваг, на яких важать ТПВ, з перевантажувальної станції вже вивозять суттєвий об'єм сміття.

Нагадаємо, компанію «АВЕ-Львів» зобов'язали очистити від ТПВ перевантажувальну станцію на вул. Північній у Львові до 1 серпня. У протилежному випадку пообіцяли накласти відповідні екологічні санкції та штраф.

Як писав раніше «Вголос», офіційний представник компанії «AВE» з Чехії Роберт Бунділ попросив очільника Львівщини Олега Сюнютку відтермінувати вивіз сміття з перевантажувальної станції на вул. Північній у Львові.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ