Про це повідомляє avianews.com. із посиланням на інформацію прес-служби компанії.

Зазначається, що орієнтовно вже наступного тижня компанія розпочне польоти.

Спочатку виконуватиме чартерні рейси туристичного оператора Join UP!, а згодом – введе маршрути Київ-Одеса та Харків-Одеса.

В авіапарку лоукоста наразі перебувають два 189-місних Boeing 737-800 2013 року випуску, які раніше літали в Malaysia Airlines. Зараз ці авіалайнери перефарбовують в Братиславі та Стамбулі. Їм уже присвоєні українські реєстраційні номери UR-SQA і UR-SQB. Пізніше компанія поповнить парк 149-місцевим Boeing 737-700.

Раніше передбачалося, що сертифікат експлуатанта компанія отримає в квітні, проте цього не сталося. «Зсув графіка пов'язаний з виконанням фінальних процедур по отриманню льотної придатності на повітряні судна та сертифікаційних перевірок підприємства», – пояснив тоді причину затримки гендиректор авіаперевізника Євген Хайнацкий.

У компанії розповіли, що окрім внутрішніх регулярних рейсів, планують запустити до 16 міжнародних напрямків – Анталія, Бодрум, Даламан, Шарм-ель-Шейх, Хургада, Тіват, Барселона, Пальма-де-Майорка, Тенеріфе, Аліканте, Тірана, Ріміні, Бургас, Варна, Ларнака, Дубай. Вартість всіх перевезень формуватиметься за лоукост-моделлю – без багажу та додаткових послуг, та залежатиме від напрямку подорожі та часу придбання квитків.

 

 «Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ