У роботі круглого столу взяли участь голова Львівської обласної ради Петро Колодій, депутати, представники органів місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, політичних партій та громадських організацій Львівщини.

Під час відкриття круглого столу виступили директор Національний демократичний інститут міжнародних відносин в Україні Крістіна Вілфор та голова Львівської обласної ради Петро Колодій.

У своєму вітальному слові Петро Колодій зазначив, що Львівська обласна рада високо оцінює ту роботу, яку проводить Національний демократичний інститут міжнародних відносин в Україні.

На думку Петра Колодія, сьогодні в Україні не є досконалим механізм взаємодії між громадськими організаціями, політичними силами та інститутами влади. Тому ті консультації, ті напрацювання програм, які представляє Національний демократичний інститут, є дуже цікавими і для місцевої влади, і для громадськості.

Петро Колодій також зазначив, що в особі Львівської обласної ради НДІ має хорошого партнера, який готовий поширювати інформацію про досвід роботи НДІ на теренах нашого краю та держави.

На завершення голова облради побажав усім учасникам круглого столу цікавих дискусій, плідної роботи та хороших досягнень.

Директор НДІ в Україні Крістіна Вілфор презентувала присутнім досвід ефективної взаємодії між громадськими організаціями, політичними партіями та владою.

ІА "Вголос": НОВИНИ