Петицію розміщено ТУТ.

«За службову халатність, корупцію в мерії та саботування спорудження сміттєпереробного заводу на місці Грибовицького сміттєзвалища, що призвело до екологічного лиха та низки трагічних подій довкола цієї катастрофи, – позбавити міського голову міста Львова А. І. Садового повноважень очільника міста та визнати роботу виконавчих органів ЛМР незадовільною. Факти, за які передбачено кримінальну відповідальність, подати на розгляд компетентних органів», – ідеться в тексті петиції.

Відзначимо, що раніше в коментарях журналістам Садовий уже сказав, що не має наміру реагувати на цю петицію.

«Петицію буде розглянуто згідно з чинним законодавством. На кожному пленарному засідання можна розглядати рішення про відставку міського голови. Я з цим живу 10 років. Мене відправляють у відставку з першого дня, коли я прийшов на посаду, тому що не даю людям робити те, чого вони хочуть», – сказав Садовий на прес-конференції.

Як писав «Вголос», 30 травня активісти зареєстрували на сайті Львівської міської ради петицію про відставку Андрія Садового.

Спочатку її заблокували модератори. Однак уже 1 червня вона таки з'явилася на сайті.

Нагадаємо, львівські депутати не змогли висловити недовіру міському голові Андрію Садовому.

Відзначимо, що трагедія у Грибовичах викликала обурення діями мера, який роками блокує будівництво сміттєпереробного заводу та всіляко перешкоджає вирішенню цієї проблеми.

ІА "Вголос": НОВИНИ