Про це повідомив перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко, пише Укрінформ.

 

«Є дві постраждалих людини, але, скажімо так, це травми викликані більше суматохою і панікою. Наприклад, коли людина похилого віку швидко збиралася, в неї була травма і вона надломила кістку. Всі вони зараз у Вінницькій ЦРЛ, їм надали допомогу», – повідомив Гижко.

 

За його словами, у Вінницькій райлікарні також приймають евакуйованих із зони ураження.

Також населення з м. Калинівка та прилеглих до палаючих військових складів сіл прийняли шість населених пунктів Калинівського району, у м. Козятин, півтори тисячі людей прихистили у м. Хмільник. Усі ці населені пункти знаходяться у безпечній зоні, за 20-25 км від палаючого арсеналу.

Тим часом містяни готують чай і їжу для евакуйованих з Калинівки та і шукають волонтерів, які б зголосилися відвезти харчі.

Пункти прийому евакуйованих розгорнуті у двох вінницьких школах – №6 і №31. Також у разі потреби вінницька влада готова розгорнути пункти прийому у кількох інших школах та в дитячому садочку.

Як повідомила  вінницька телекомпанія  «ВІТА», у цих школах з опівночі працюють чергові, рятувальники привезли до навчальних закладів матраци і каремати, працюють харчоблоки.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ