У неділю, 14 квітня, бойовики 4 рази порушили режим «тиші». Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр ООС у зведенні станом на 18 годину.

«Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил: зі станкових протитанкових гранатометів – в районі Авдіївки та з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі Водяного.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти два рази відкривали вогонь по позиціях українських військових: з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Новотошківського та з автоматичних станкових гранатометів – біля Новолуганського.

«Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються», – повідомляють у штабі ООС.

ІА "Вголос": НОВИНИ