Про це повідомляє УП.

За словами мешканки пансіонату, на території за адресою Курортна, 4 був здійснений «напад від людей, які сказали, що вони будівельники і будуть тут робити ремонт».

«Вони сказали, що будуть заходити всередину і викидати всіх, хто не встиг вийти, щоб зробити ремонт», - сказала вона.

Потім, за її словами, ці люди «взяли кувалди і почали вибивати вікна у приміщенні».

«Вони хотіли зайти всередину, жінки заступили їм вхід. Одну жінку вони відкинули, їй стало погано, стався серцевий напад. Її вдалося відкачати», - сказала Віра.

«Вони також розбили щитову, видерли дроти і відрубили електрику у половині Пущі. У нас тут проживає підрозділ «Айдар». Вони стали на захист. Один з них – військовий журналіст. У нього є дозвіл на якусь зброю. Він почав стріляли вгору і почали тікати», - розповіла вона.       

Водночас прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик повідомила, що слідчо-оперативна група перебуває на місці конфлікту.

«З'ясувалося, що конфлікт був між людьми, які там проживають, та представниками одного із співвласників цього пансіонату. При цьому, під час конфлікту один із чоловіків зробив постріл з мисливської рушниці. Ми встановили, що зброя зареєстрована у нього в законному порядку», - розповіла вона.

За її словами, на місці працює слідчо-оперативна група, відкрите кримінальне провадження за статтею «хуліганство», проте інформації про затриманих немає.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ