Акція відбулася під гаслом «Вєрньом всьо взад!», повідомляє Громадянський рух «Відсіч».

«Громадянський рух «Відсіч» давно вимагає усунути всіх артистів-рашистів з українського інформаційного простору. Для цього треба розширити передбачений законом Перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці. Ще на початку липня ми передали складений нами список з 600 артистів-рашистів до Міністерства культури, яке затверджує перелік. Але справу гальмує СБУ, за поданням якої зазначений перелік формують. СБУ спромоглася націдити до того переліку лише 40 рашистів. Тому сьогодні до СБУ прийшли шалені червоні бабки, які дякували СБУ за збереження радянсько-рашистських традицій, за рашистів на українських екранах, співали радянських пісень на кшталт «І Лєнін такой маладой...» та вигукували гасла типу «За Лєніна! За Сталіна! За СБУ!» – йдеться у звіті акції.

Згодом учасники акції увійшли в приймальню СБУ, де передали звернення та список артистів-рашистів http://bit.ly/1ltljIV.

 

Фотозвіт з нашої сьогоднішньої акції під СБУ — «Вєрньом всьо взад!». Громадянський рух «Відсіч» давно вимагає усунути ус...

Posted by Відсіч on 3 грудня 2015 р.

ІА "Вголос": НОВИНИ