У коментарі журналістам учасники блокування заявили, що основна мета акції - не дати можливості вивезти Насірова з будівлі суду, який, за словами адвокатів, досі перебуває всередині, передає УП. Також учасники акції планують домогтися призначення чергового судді, який зможе розглянути клопотання захисту Насірова про відвід судді Олександра Бобровника та призначити іншого  суддю для обрання запобіжного заходу. 

Як уже писав Вголос, адвокати підозрюваного у розкраданні 2 млрд державних коштів та відстороненого від виконання обов'язків очільника Державної фіскальної служби України Романа Насірова припускають, що сьогодні після 23.50 год, чиновнику можуть вручити нову підозру.

Раніше активісти руху «Автомайдан» заблокували виїзди з території Солом’янського райсуду столиці, де перебуває усунений з посади і підозрюваний у розкраданні 2 млрд грн із держбюджету очільник Державної фіскальної служби України Роман Насіров.

Між тим, детективи НАБУ та прокурори САП разом із затриманим головою ДФС залишатимуться у залі суду до продовження засідання або завершення терміну тимчасового тримання підозрюваного під вартою.

ІА "Вголос": НОВИНИ