Про це повідомляє NewsRoom.

Про виявлення тіла 58-річного харків'янина, який виїхав з дому 18 червня на своєму автомобілі Land Rover, повідомляється і на сайті поліції, але його ім'я не називається. Однак 21 червня на сайті поліції розміщено повідомлення про розшук Гамзата Гаджиєва, 1960 року народження, який о 9 ранку 18 червня виїхав з дому на своєму Land Rover і з тих пір не виходив на зв'язок.

У поліції заявили, що повідомлення від громадян про виявлення тіла надійшло о 15:30. Вони розповіли, що знайшли тіло в автомобілі, який стояв у лісосмузі.

У повідомленні сказано, що причини смерті встановить судмедекспертиза. Тим часом, смерть чоловіка вже кваліфікована як навмисне вбивство.

NewsRoom із посиланням на джерела «серед силовиків» пише, що це тіло саме Гамзата Гаджиєва, який був раніше отаманом Слобідського козачого округу. Згідно з повідомленням, поряд з тілом був Land Rover Гаджиєва і 170 гривень, а саме тіло було оголене. У повідомленні також сказано, що, за попередніми даними поліції, смерть Гаджиєва не була насильницькою.

Видання зазначає, що Гаджиєв – активіст Національної асоціації сприяння боротьбі з корупцією та посадовими злочинами. За словами його співмешканки, коли він поїхав з дому 18 червня, у нього було при собі $50 тисяч.

ІА "Вголос": НОВИНИ