Злочинець сидів під кущем і несподівано вискакував на жінок, які гуляли парком «Струмочок» біля вулиці Миру, ідеться в сюжеті ТСН.

Жителі Обухова люблять гуляти цією місцевістю з дітьми, собаками чи навіть просто бігати. Але останні два дні робити це було небезпечно, бо в кущах ховався підступний 36-річний маніяк. Йому вдалося напасти на двох жінок. Перша жертва живе в будинку біля парку. 32-річна жінка дряпала, кусала злодія і зрештою вирвалася. Напад так її схвилював, що розповісти про нього змогла лише через домофон із своєї зачиненої квартири.

«Його зловили, але я не хочу спілкуватися. Я так замучилася за два дні, що не хочу на цю тему спілкуватися», – пояснила вона.

Замість неї говорить керівник поліції Київської області Дмитро Ценов.

«Затягнув жіночку 32 років у кущі, де намагався вступити у статевий акт. Але злякавшись дзвінка телефону, свій замах не довів до кінця. Не минула і година теж у безлюдному місці напав на неповнолітню дівчинку», – розповів правоохоронець.

Другій жертві ще немає 18 років, вона заскочила в парк на пробіжку. Дівчину врятували люди, які збіглися на крик, а маніяка поліція схопила вночі. Подробиць рейду не розкривають, але свідки кажуть, що ловили на живця – молоду поліцейську.

Ґвалтівником-невдахою виявився місцевий житель, котрий живе з мамою. Про своє полювання він розповідає охоче: каже, що перша дівчина «по голові настукала», а друга була слабшою.

«Вона мені гроші пропонувала, щоб я її відпустив. А я кажу: не треба, давай хоч переспимо», – розповів чоловік.

Зараз він в ізоляторі чекає обрання запобіжного заходу. Злочинцю загрожує до 12 років за ґратами, однак є підстави вважати, що він нездоровий психічно. Пом'якшити вирок може й те, що раніше підозрюваний на людей не нападав.

Для обухівців маніячна атака минула майже непомітно – люди й далі спокійно гуляють парком.

«Чесно кажучи, я нічого не чула про це. Не боюся. У нас Обухів місто маленьке, якби щось сталося, усі б уже розмовляли про це», – кажуть одні.

«Це життя, ви знаєте. На це можна не тільки в лісі попасти», – філософськи зауважують інші.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ