В УНА-УНСО заявили, що спроба російських спецслужб зробити патріотів України винними у підпалах святинь — це помста за їхню діяльність.

Про це повідомляють на сторінці УНА-УНСО у Facebook.

«Єдиний спосіб, у який УНА-УНСО може спілкуватися з агресором — черга автомата, і вороги це чудово знають. Тому спроба російських спецслужб зробити нас відповідальними за провокації проти Вірменської церкви у Львові — помста за нашу діяльність. Ми не воюємо з цивільними, ми не воюємо з церковниками, ми — патріоти України», — йдеться у повідомленні.

«Манкурти Кремля й їхні подільники з тимчасово окупованих територій погано знають Львів і львів'ян — це багатонаціональне місто і тут раді мирним людям будь-якої національності та віросповідання», — зазначають в УНА-УНСО.

В організації також подякували СБУ за гарно проведену роботу з розкриття планів Кремля.

«Дякуємо СБУ за чудову роботу. Наступний крок — подивитися в очі тим, хто це вигадав. Або в залі суду, або ж через оптичний приціл», — резюмували у повідомленні.

Як писав «Вголос», у СБУ раніше оприлюднили інформацію, що спецслужби Росії готували напад на 20 українських храмів у різних містах України. Серед них і Вірменський храм Львова. У нападах Кремль планував звинуватити українських націоналістів.

Як писав “Вголос”, спецслужби Росії нападають на храми та московських попів.

Напередодні у Міноборони розробили план протидії у разі нападу агресора.

ІА "Вголос": НОВИНИ