У Мережі опублікували відео курйозних моментів із підготовки та з'їзду партії «Батьківщина».

Так, у Facebook Василь Крутчак показав, як просто посеред вулиці у Києві нібито шукають масовку для партійного з'їзду політичної сили Тимошенко.

«І, до речі, хто з мешканців Оболоні хоче на наступному з’їзді партії »Батьківщина« заробити гроші за масовку, зв’язуйтесь будь ласка з Ларисою Валеріївною. Вона відповідальна по Оболоні за масовку. Юлія Тимошенко, я вже навіть почав вірити, що ви змінились в кращу сторону, але ні. Ваші методи ні чим не кращі за методи Вадима Рабіновича, який колись збирав проплачених бабусь під Нацбанком», — написав автор відео.

Крім того, як з'їзді партії Тимошенко були спеціальні люди, котрі показували масовці, як правильно тримати прапори України й аплодувати.

«Зі сцени звучить: »Ми повинні самі визначати свій курс, нам ніхто не має вказувати, що робити!« В залі стоять »сотники«, які показують, коли махати прапорцями, вставати і плескати в долоні», — пише Олександр Барабошко.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко офіційно оголосила, що буде боротися за президентське крісло. На вибори кандидат іде з програмою "Новий курс".

ІА "Вголос": НОВИНИ