11-річний Сіро створив цей стенд після того, як став жертвою хуліганів в школі, передає «Forum daily» з посиланням на «Time Out».  

Ньюйоркцам ідея сподобалася - вона стала для них ще однією можливістю вилити свої почуття і емоції, які накипіли. Стенд Ортіс працює з 12:00 до 14:00.

Питання, які йому задають, - дуже різні, повідомляє «New York Post».

Приміром, чоловікові, який поскаржився на те, що його дружина стала вегетаріанкою, хлопчик сказала: "Вона ж не злиться на вас за те, що ви їсте м'ясо. Вона їсть те, що подобається їй, ви їсте те, що подобається вам. Вам просто потрібно навчитися з цим справлятися ".

Мама хлопчика, поетеса Жасмин Аквітас зізналася, що її син дуже емоційний хлопчик, і йому дійсно не все одно. За її словами, в перший день своєї роботи в метро він дуже нервував і не був упевнений, що у нього все вийде. Але вже через кілька тижнів він заявив, що зустрів багато хороших людей, і, швидше за все, його ідея принесе йому багато нових друзів.

За словами його батька Адама Ортіса, хлопчик завжди був розумнішим і кмітливішим за своїх однолітків.

Бувають неділі, коли хлопчик заробляє за 2 години близько $ 50, але, незважаючи на успіх, він мріє стати не психологом, а розробником комп'ютерних ігор.

Клієнти Сіро теж задоволені, вони кажуть, що його поради коштують тих грошей, які він за них просить.

ІА "Вголос": НОВИНИ