В. о. директора Державного бюро розслідувань Олександр Соколов заявив, що слідство пропонує взяти колишнього народного депутата Тетяну Чорновол, яку підозрюють у підпалі партійного офісу у центрі столиці та вбивстві людини 18 лютого 2014 року, під цілодобовий домашній арешт.

Про це повідомляє пресслужба ДБР у Facebook.

«Задля забезпечення конституційних прав та свобод, враховуючи те, що Тетяна Чорновол є матір’ю неповнолітніх дітей, є учасником АТО, а також приймаючи до уваги ситуацію, яка склалася з поширенням COVID-19, слідчими ДБР запропоновано суду на період подальшого слідства обрати запобіжній захід у вигляді цілодобового домашнього арешту», - сказав він.

Варто зазначити, що сьогоднішнє засідання суду, яке було проведено для обрання запобіжного заходу екснардепу, було призупинено на невизначений термін через відвід судді стороною захисту.

Нагадаємо, що вранці 10 квітня спецназівці Державного бюро розслідувань прийшли з обшуком до помешкання одіозної екснардепки Тетяни Чорновол.

Пізніше громадській діячці та колишній депутатці ВР Тетяні Чорновол повідомили про підозру в умисному вбивстві.

Як писав “Вголос”, нардеп VIII скликання Тетяна Чорновол заявила, що почався перепис української історії та дискредитації Майдану, а також наголосила, що її звинувачують у 8 статтях Кримінального кодексу України.

Читайте також: у ДБР розповіли деталі підпалу, в якому підозрюють Чорновол.

ІА "Вголос": НОВИНИ