Про це повідомляє ВО «Свобода».

О 16:00 буде розгляд апеляції щодо другого підозрюваного Андрія Медведька.

 

Щойно суд відпустив брехливо звинуваченого у вбивстві Бузини Дениса Поліщука під домашній арешт.Сьогодні о 16-00 - апеляція по Андрію Медведьку.

Posted by Андрій Іллєнко on 9 грудня 2015 р.
 

 

Депутати Київради від ВО "Свобода" взяли на поруки Дениса Поліщука, якого режим Авакова призначив винним у вбивстві Олес...

Posted by ВО "Свобода" в Київраді on 9 грудня 2015 р.

Нагадаємо, 16 квітня близько 14:00 на вул. Дегтярівській убили Олеся Бузину біля його будинку. У нього стріляли з «Форд Фокус» темно-синього кольору. За словами сусідів, Олесь Бузина був на пробіжці.

За підозрою у вбивстві Бузини було затримано двох киян Андрія Медведька й Дениса Поліщука. Суд помістив їх під варту. Шевченківський районний суд м. Києва обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Андрій Медведько – відомий у Києві активіст об'єднання націоналістів «С14», активіст Революції гідності. Балотувався до Київради в мажоритарному окрузі від «Свободи». Наприкінці минулого року служив у зоні АТО в складі батальйону МВС «Київ-2».

Денис Поліщук – ще один київський активіст, учасник акцій проти незаконних забудов у Києві. Брав участь в АТО, був керівником взводу в 54-й розвідувальній бригаді.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ