Підозрюваний у справі «Роттердам+» ексголова Національної комісії з державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Дмитро Вовк каже, що не готовий повертатись в Україну, бо не вірить в незалежність судової системи.

Про це він написав в Facebook.

Колишній керівник НКРЕКП опублікував пост, де повідомив причини відсутності в Україні. За його словами, правоохоронні органи, НАБУ і САП та судова система загалом не є незалежними та керуються з Офісу президента.

«За президента Зеленського в суди дзвонять інші люди… У мене немає »баришивських« чи »солом’янських« судів, немає такого »Богдана« чи »Ситника«, тому вважаю за краще перебувати в країні, де закон і право - не порожній звук. Я б з задоволенням прибув на суд. Але не готовий брати участі в судилищі».

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього голову Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Дмитра Вовка, якому заочно вручили підозру у причетності до завдання 18,86 млрд грн збитків від впровадження формули «Роттердам плюс».

ІА "Вголос": НОВИНИ