[media=144919,144920,144921,144922,144923,144924,144925] 

Там дівчата надавали платні сексуальні послуги клієнтам-чоловікам, інформує відділ комунікації поліції Львівщини.

«Під час санкціонованого обшуку у приміщенні студії поліцейські виявили та вилучили: БДСМ-девайси, засоби контрацепції та гігієни, оргтехніку, яка використовувалась для розповсюдження реклами про діяльність студії, грошові кошти, виручені за надання платних сексуальних послуг, а також чорнові записи про роботу з клієнтами та бухгалтерію».

Правоохоронці зазначають, що 26-річна киянка орендувала приміщення квартири, в якій працювали дівчата, розповсюджувала рекламу салону, приймала замовлення від клієнтів, вела бухгалтерію та займалась іншими господарськими питаннями, а також періодично сама надавала платні сексуальні послуги клієнтам.

«У салоні працювали четверо дівчат, котрі, окрім виконання еротичних масажів, надавали платні сексуальні послуги чоловікам. Вартість таких послуг становила від 800 до 4500 гривень за одну годину. Більшу частину отриманих коштів організаторка роботи салону забирала, а решту віддавала «працівницям», – розповів начальник управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУ НП у Львівській області підполковник Сергій Молотов.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, санкція статті передбачає покарання – від трьох до п'яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Працівників салону притягнуто до адміністративної відповідальності за заняття проституцією.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ