Taylor Gourmet закриває всі свої 17 ресторанів у США.

Про це повідомляє Washingtonian.

Три особи, знайомі зі справами компанії, говорять, що продажі почали знижуватися після того, як власник Кейсі Паттен зустрівся з президентом Дональдом Трампом на круглому столі для малого бізнесу в Білому домі у січні 2017 року.

"На наступний день наші продажі впали на 40%. І після цього більше не поліпшувалися", - сказало одне з джерел.

Паттен відмовляється визнавати падіння продажів через Трампа. Він переконаний, що банкрутство сталося через велику конкуренцію, частих змін у меню і високих цін на оренду приміщень.

Зазначається, що вчора був останній день роботи двох ресторанів у Чикаго.

Перший ресторан Taylor Gourmet був відкритий в 2008 році. У 2015 році акціонерна компанія KarpReilly подвоїла кількість ресторанів і вклала в мережу 5,6 млн доларів.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ