Після матчу зі Швецією на Євро-2020 два клуби з Бельгії виявили бажання обговорити можливий трансфер гравця збірної України Артема Довбика.

Про це в інтерв'ю виданню meta-ratings.com.ua заявив агент гравця Олексій Люндовський.

Але зараз усі думки Довбика пов'язані з майбутнім поєдинком проти Англії, який відбудеться 3 липня. Агент висловив надію на те, що гравець «Дніпра-1» отримає шанс проявити себе в цьому протистоянні.

«Варто було Довбику відзначитися красивим голом, як вже сьогодні вранці зі мною вийшли на контакт представники двох відомих бельгійських клубів, що не проти бачити Артема у себе. Однак поки що не це головне. Зараз усі думки пов'язані зі ще одним матчем збірної України. Дуже сподіваюся, що Артему довірять зіграти в чвертьфіналі – з англійцями, а він уже постарається не підвести та не піде з поля без свого гола», – заявив Люндовський.

Зазначимо, що гол у ворота Швеції став дебютним для Довбика в складі національної команди. Забивши на 121-й хвилині, він побив рекорд легендарного француза Мішеля Платіні, який на Євро-84 забив Португалії на 119-й хвилині.

Нагадуємо, що збірна України в 1/8 Євро-2020 перемогла в овер-таймі збірну Швеції. Переможний гол на першій доданій хвилині другої 15-хвилинки забив Артем Довбик, якого Андрій Шевченко випустив на заміну.

ІА "Вголос": НОВИНИ