Про це пише ТСН.

Як відомо, чоловіки зустрілися у хмарочосі Трампа у Нью-Йорку. Зустріч тривала 15 хвилин.

"Не запитуйте, про що ми говорили. Просто сфотографуйте нас" - сказав репортерам співак. А політик додав: "Ми говорили про ... життя. Каньє - хороший хлопець, і ми давно дружимо!".

Однак згодом Вест таки порушив тишу і розповів, про що ж спілкувався із Трампом. На своїй сторінці у мікроблозі Каньє зізнався, що із новообраним президентом вони теревенили про "багатокультурні питання".

"Я хотів сьогодні зустрітися із Трампом, щоб обговорити багатокультурні питання. Зокрема, йшлося про знущання, підтримку вчителів, модернізацію навчальних планів, і насильство в Чикаго…", - розповів репер і додав "Я відчуваю, що це важливо мати пряму лінію зв'язку з нашим майбутнім президентом, якщо ми дійсно хочемо змін".

Вест підсумував свої повідомлення хештегом #2024, тим самим зауваживши, що у майбутньому збирається також балотуватися на пост президента США.

Зустріч Трампа і Веста обурила поп-зірку Мадонну, яка активно виступала проти Трампа і підтримувала Гілларі Клінтон. На своїй сторінці в Instagram Медж виклала зображення з підписом "Преса шокована після того, як Трамп скасував прес-конференцію, після чого зустрівся із Каньє Вестом". Це фото співачка прокоментувала коротко та зрозуміло: "Пріоритети…"


-

ІА "Вголос": НОВИНИ