Виконавиця розповіла, що боїться води з дитинства:

«Справа в тому, що я боюся води з дитинства. Навіть на морі я плаваю тільки там, де відчуваю дно. Вдома у мене немає ванни, тільки душ. А на зніманнях кліпу мені довелося зануритися у ванну з підфарбованою водою і було абсолютно незрозуміло, де там дно».

ТСН пише, що ванна, у яку довелося зануритися співачці, більше була схожа на басейн, а вода ледь дотягувала до шести градусів за Цельсіем.

Відповідно до сценарію, дівчина мусила пірнути у білу рідину, яка була у ванній. Але чим глибше Соня опускалася у воду, тим більший страх її охоплював.

«Було надзвичайно холодно, фарба потрапляла мені у вічі. Раптово руки почали тремтіти, серце шалено закалатало, почалась паніка. Звісно в такому стані я не могла самостійно вилізти з ванної і почала відчувати що мене накриває. Якщо б не моя команда, яка витягла мене із води, я не уявляю чим би все закінчилось», - каже співачка.

Режисер кліпу запропонував співачці не знімати цей епізод, але Sonya Kay вирішила залишити цю сцену і повторила її, тільки вже без занурення.

Співачка також зазначила, що відео зняте у стилі фешн-арту з незвичними образами, емоціями та космосом. 

ІА "Вголос": НОВИНИ