Площу Ринок у Львові патрулюватиме міліція та два пости ДАІ.

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, таке рішення було прийнято учора на нараді в першого заступника міського голови Миколи Одухи.

За порядком на площі цілодобово стежитиме патруль у складі міліціонерів та представника муніципальної дружини. А на обох в'їздах на пл. Ринок (з вул. Руської та пр. Свободи) чергуватимуть державтоінспектори.

Водночас на цій нараді було зобов'язано начальника управління промисловості та підприємництва Миколу Шморгая та начальника відділу торгівлі управління промисловості та підприємництва Михайла Задорожного ознайомити власників закладів торгівлі громадського харчування тощо з рішенням виконавчого комітету від 23 серпня 2006 року № 994.

Нагадаємо, у рішенні виконкому № 994 "Про заборону руху транспорту на пл. Ринок" йдеться про те, що на пл.Ринок забороняється рух усіх видів транспорту, крім електротранспорту, автомобілів спецпризначення і туристичних кінних карет. А завіз товарів до закладів торгівлі, громадського харчування, об'єктів побутового обслуговування можна проводити лише у нічний час: у літній часовий період - з 24.00 год. до 7.00 год., у зимовий - з 22.00 год. до 7 .00 год.

Прес тайм


ІА "Вголос": НОВИНИ