Про це повідомляється на своїй сторінці прес-центру штабу АТО у «Facebook».

«З метою нанесення якомога більшої шкоди інфраструктурі населеного пункту Красногорівка противник застосував РСЗВ «Град», танк, артилерійські системи калібру 152 й 122 мм, міномети, озброєння БМП. Обстріл бойовики НЗФ вели орієнтовно з околиць тимчасово окупованого Донецька», – йдеться у повідомленні.

За уточненою інформацією в наслідок обстрілу, окрім руйнувань помешкань житлового сектору та будинків комунальної власності, виведено з ладу центральний водогін міста, центральну каналізаційну мережу. 

На місці події працюють офіцери української сторони СЦКК, представники Нацполіції та органів місцевої влади.

Як повідомив в ефірі телеканалу «112 Україна» начальник міжвідомчої мобільної групи оперативно-тактичного угруповання «Маріуполь» Володимир Віват, у Красногорівці близько полудня обстрілів зі сторони бойовиків не було. «За попередньою інформацією, на територію міста влучили близько двох десятків мін і снарядів. Бойовики застосовували танки, міномети, реактивні системи «Партизан». Наразі ситуація є спокійною, обстрілів немає», – повідомив Віват.

Як писав «Вголос», бойовики «ДНР» вночі з «Градів» обстріляли житловий сектор Красногорівки. Вибухами пошкоджено будівлі школи та лікарні. 

Кількість поранених внаслідок ранкового обстрілу міста Красногорівка Донецької області становить 8 осіб.

ІА "Вголос": НОВИНИ