З понеділка, 26 лютого, на лінію виїхав новий п'ятисекційний трамвай «Електрон». Він працює на маршруті №9 «Торф'яна – Залізничний вокзал» та перевозить пасажирів у режимі обкатки.

Про це повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Зазначаєтсья, що з вівторка, 27 лютого, трамвай 1226 курсуватиме згідно затвердженого графіка на по маршруті № 8 «Площа Соборна – Вернадського».

Львів очікує отримати найближчим часом останній, десятий, п'ятисекційний  трамвай.

Довідково:

Трамвай «Електрон» T5L641 – це п'ятисекційний однопросторовий комфортний вагон з системою кондиціонування салону і кабіни водія, з пониженим рівнем вібрації та шуму, технічний рівень якого відповідає сучасним європейським вимогам до міського електротранспорту. Широкі двері і низький рівень підлоги вагону дозволяють прискорити швидкість посадки-висадки пасажирів, особливо зручні для пасажирів з дітьми та людей з обмеженою здатністю пересування.

Кількість місць для сидіння – 58, загальна пасажиромісткість трамвая – 250 осіб.

Підлога вагону в зоні дверей салону обладнана системою підігріву, що виключає обмерзання та намерзання снігу в зимовий період. Спеціальне покриття вікон зберігає тепло у холодну пору року і відбиває ультрафіолетові промені сонця у спеку.

Трамвай обладнаний зовнішніми та внутрішніми відеокамерами панорамного огляду: пасажирського салону, майданчиків поблизу пасажирських дверей та зон позаду вагона, що забезпечують ширшу зону оглядовості та контроль водія за дорожньою ситуацією, посадкою-висадкою пасажирів.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ