Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Протистояння поліції із батальйоном «Донбас» стались поблизу Винниківського озера. За офіційною інформацією, правоохоронці приїхали у Винники на виклик про невідомих у спецобмундируванні, які можуть мати зброю та вибухівку. Поліція перевірила речі батальйонівців, попередньо була виявлена зброя, на яку в них є дозвіл. Згодом мав бути складений акт. Але цього не сталось, і бійці батальйону «Донбас» барикадою відгородились від правоохоронців.

У відділі комунікації поліції Львівської області зазначили, що на місці події працюють патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Наразі правоохоронці встановлюють особи громадян та проводять перевірку на наявність зброї, вибухівки та інших заборонених предметів.

«До Личаківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу міста Винники біля озера перебуває група людей у військовому однострої. За інформацією, громадяни можуть мати при собі зброю та вибухівку. Цю інформацію внесено до Журналу єдиного обліку. На вказаному місці правоохоронці виявили близько п'ятдесяти осіб у одностроях зі спеціальними засобами захисту», – йдеться у повідомленні.

Станом на 15. 20 год. на місце події прибув нардеп Володимир Парасюк. Правоохоронці зазначили, що вони хочуть завершити перевірку речей батальйону «Донбас». Проте батальйонівці - проти. Нікого з батальйону правоохоронці не затримали. 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ