Надзвичайна подія трапилася сьогодні, 22 вересня о 16:20 год, повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

 На місце події спрямовано співробітників ДСНС. Поліцейські оточили небезпечний район та забезпечують його охорону. За попередніми даними, пожежа виникла у полі. Наразі рятувальники борються з вогнем.

На місце виїхали співробітники Нікольського відділу поліції та відповідальні від керівництва поліції Донеччини спільно з військовою прокуратурою області. Правоохоронці взяли територію в оточення, аби люди не потрапили у вогняну пастку.

Даних про постраждалих на цей час немає.

Інформація про подію зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про правопорушення та інші події. Проводиться перевірка.

Інформація про обставини події уточнюється.

Як повідомляє прес-служба Міноборони України, причиною вибухів стала пожежа на розташованих поблизу складів з боєприпасами сільськогосподарських полях. Полум'я перекинулося на територію військового складу однієї з військових частин, що дислокується у зазначеному районі, внаслідок чого на об’єкті виникла пожежа.

Наразі триває евакуація особового складу та вживаються заходи щодо локалізації пожежі.

З метою з’ясування обставин, що призвели до надзвичайної ситуації на місце події відбуває оперативна група офіцерів Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України на чолі із заступником Міністра оборони України.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ