Про це під час прес-конференції розповіла очільник обласного осередку політичної партії «Самопоміч» Юлія Вусенко, інформує власкор «Вголосу».

Так, на Сергія Рижкова напали троє невідомих у камуфляжі та балаклавах біля будинку о 09:00, коли він сідав в авто. Зловмисники не зважали навіть на те, що били кандидата при свідках та камерах спостереження. Тож нині записи з них опрацьовують правоохоронці.

Окрім того, свідки стверджують, що сідали нападники в авто марки «Opel».

Юлія Вусенко зазначила, що напад на Сергія Рижкова у «Самопомочі» пов’язують винятково із його політичною діяльністю та активною громадянською позицією, бо з 1 до 26 жовтня він призупинив свою роботу в «Самообороні Волині».

Наразі кандидат у депутати до Волинської облради перебуває в міській лікарні з численними гематомами голови та ніг і струсом головного мозку. Точний діагноз лікарі обіцяють поставити сьогодні, зробивши МРТ та томографію.

За фактом побиття правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Юлія Вусенко також додала, що «Самопоміч» писатиме звернення до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з проханням якнайшвидше розглянути справу.

В Інтернеті з’явилося відео побиття громадського активіста Сергія Рижкова.

Як писав «Вголос», учора до правоохоронців надійшло повідомлення від лікаря міської лікарні про те, що до них із тілесними ушкодженнями звернувся 39-річний кандидат у депутати до Волинської обласної ради від однієї з політичних партій.

ІА "Вголос": НОВИНИ