Про це розповів на брифінгу Андрій Мірошніченко, радник заступника голови КМДА, головний представник КМДА з питань, пов'язаних із проведенням фіналів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жіночих команд сезону 2017/2018 у місті Києві, передає 112.ua.

«Ми підготували декілька сюрпризів для всіх уболівальників. Наприклад, поліція в «Борисполі» і прикордонники зустрічатимуть уболівальників з обличчями, розмальованими у кольори прапорів двох команд. Ми хочемо показати, що в нас є влада, сила, правоохоронці, що вони неймовірно дружні і з радістю зустрічають всіх наших гостей», – розповів він.

Фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА 2017/18 відбудеться 26 травня в Києві на НСК «Олімпійський». Очікується, що під час фіналу Ліги чемпіонів до столиці прибудуть близько 50 тисяч гостей.

Загалом МВС України збирається задіяти до охорони порядку під час футбольного матчу 26 травня близько 12 тисяч правоохоронців. З них – 6 тисяч поліцейських, 3 тисячі нацгвардійців, тисяча прикордонників та інші підрозділи. До охорони громадського порядку під час фінального матчу Ліги чемпіонів долучаться правоохоронці Великої Британії.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ