Про це заявив голова управління Нацполіції у Тернопільській області Олександр Богомол у коментарі місцевому виданню «Політерно».

За словами Богомола, з'ясувалося, що таким чином розважалися троє працівників тернопільського районного відділку поліції разом з родинами.

Голова поліції розповів, що жінка з їхньої компанії замовила українську версію пісні «Офіцери», текст якої є нібито «патріотичним», але замість неї почав звучати російський оригінал.

«Неетична поведінка наших працівників, тому що треба було зупинити музиканта», – вважає Богомол.

Начальник поліції Тернопільської області повідомив, що троє поліцейських є учасниками АТО, і після цього інциденту вони знову попросилися на фронт.

«Післязавтра їдуть, знову ж таки, в АТО на 2 місяці. Попросилися, бо, кажуть, треба своє лице якось підтримати. Зрозуміло, вони не підтримують російську агресію», – каже очільник обласної поліції.

Як писав «Вголос», представники тернопільських силових структур в одному з тернопільських розважальних закладів замовили пісню, в якій прославляється «гідність та честь» російських офіцерів. Під цю пісню поліцейські витанцьовували зі своїми супутницями.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ