Про це повідомляє La Vanguardia, – пише Еспресо.

Терористи їхали по набережній на Audi A3. Вони встигли збити чотирьох людей, а потім наїхали на пост поліції, який був на перехресті. Машина з терористами перевернулась. Під час зіткнення один із поліцейських отримав травму голови і ноги.

Терористи вискочили з машини з ножами, топорами та мачете і намагались напасти на людей на вулиці.

В цей момент другий поліцейський почав стріляти в них з пістолета. Він убив чотирьох терористів, п'ятому вдалося втекти. Бойовик поранив у голову літню жінку, яка пізніше померла в лікарні.

Злочинця застрелив інший загін поліції, який перебував неподалік. За інформацією поліції, один із убитих терористів міг бути водієм, що збив людей в Барселоні.

Ім'я поліцейського, який власноруч застрелив чотирьох терористів не розголошується, однак стало відомо, що він звернувся за допомогою до психологів.

Як уже писав «Вголос», учора ввечері в центрі Барселони мікроавтобус в'їхав у натовп людей у туристичному кварталі Ла-Рамбла. Як наслідок, загинули 13 людей, понад 100 осіб отримали поранення. Двох нападників затримала поліція, третього застрелили. Відповідальність за напад взяла «ІД».

Разом з тим, у ніч на 18 серпня в місті Камбрільс, розташованому за 130 км від Барселони, автомобіль наїхав на пішоходів, постраждали семеро людей, поліція визнала інцидент терактом.

Кількість жерт терактів у Іспанії сягнула 14 осіб.

ІА "Вголос": НОВИНИ