Правоохоронці попередили учасників КиївПрайду про недопустимість використання під час ходи національної символіки РФ чи закликів до миру з російським агресором.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

Оперативна ситуація може змінюватися дуже швидко, тому командири на місцях повинні будуть оперативно реагувати на будь-які виклики, а також не допустити використання учасниками маршу забороненої в Україні символіки.

«Це дуже динамічний захід і обстановка може змінюватися дуже швидко, тому закликаю керівників приймати рішення негайно і на місцях. Особливу увагу звертати на спроби пронести заборонені предмети чи речовини, які можуть забруднити людей. Крім того, ми попередили учасників маршу про недопустимість використання під час ходи національної символіки РФ чи закликів до миру з Росією. Це недопустимо», - сказав начальник столичної поліції.

Він попередив, що до території, де буде проходити захід, поліція обмежить доступ, будуть встановлені пропускні пункти з металевими рамками.

Як писав «Вголос», вже кілька років поспіль в Україні проводять так звані «марші рівності», котрі організовують ЛГБТ-спільноти.

ІА "Вголос": НОВИНИ