Цей відеоматеріал оприлюднено на офіційній сторінці Facebook поліції Одещини. 

«Спільно з співробітниками СІЗО особа зловмисника була встановлена, його затримали. 39-річний арештований, який перебував у слідчому ізоляторі, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за розбій та умисне вбивство. Під час першочергових слідчих дій знайдено місце та знаряддя вбивства, а також одяг вбитої, який зловмисник закопав позаду технічного приміщення. Встановлено, що, намагаючись приховати злочин, зловмисник після скоєння вбивства розчленив тіло жертви та сховав його у сміттєвий контейнер. Задля уникнення відповідальності за скоєне, він виправ свій одяг та змив кров потерпілої зі знаряддя вбивства», – розповів начальник Головного управління Нацполіції в Одеській області Дмитро Головін.

Як повідомили місцеві ЗМІ, підозрюваний у вбивстві чоловік мав можливість вільно пересуватися територією СІЗО, хоч і був засуджений за такий же важкий злочин. Більш того, він був залучений до виконання господарських робіт.

Нагадаємо, як писав «Вголос», вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення про те, що на території Одеського слідчого ізолятора зникла співробітниця. Працівники СІЗО після двохгодинних пошуків виявили частини тіла загиблої на території ізолятора.

Розпочато два кримінальні провадження — за фактом загибелі працівниці СІЗО і за фактом службової недбалості працівників СІЗО. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ