Про це повідомив у Facebook радник голови Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

«За показами свідків та очевидців, слідство також схиляється до цієї думки, він намагався завадити Дорошенку вести вогонь по поліцейським та навіть намагався надати їм медичну допомогу, зупинити кровотечу», - зазначив Форостяк.

На його думку, можливо саме за це вбивця і зробив смертельний постріл в нього впритул у саме серце, юнак загинув на місці.

«Як кажуть люди, можливо він не зовсім був прикладом для інших, але встиг зробити мужній та достойний вчинок в останнє в своєму житті», - додав радник голови поліції Одещини.

Разом з тим, одеське видання «Думська» повідомляє, що між 14 і 15 годинами 19 січня у дворі на Новосельського, 48 спалахнула словесна перепалка між Дорошенком і Піковським, раніше судимим жителем Коблевської вулиці.

«Поки Дорошенко розстрілював поліцейських, Піка спробував тікати (за іншими даними, він кинувся на стрільця, щоб відібрати зброю). Однак вбивця вже увійшов у смак. Він наздогнав Піковського біля школи і застрелив його. Куля потрапила в серце», - пише видання.

Нагадаємо, у п’ятницю, 19 січня, в Одесі зловмисник відкрив стрілянину на вулицях міста. Внаслідок перестрілки загинув сам стрілець та його знайомий Дорошенком і Піковським, а також був застрелений правоохоронець.

Винуватцем виявися відомий одеський діяч проросійського спрямування Валентин Дорошенко.

ІА "Вголос": НОВИНИ