Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції Черкаської області.

У поліції розповіли, що працювали над розкриттям вбивства 78-річної пенсіонерки, яку знайшли мертвою у власному будинку минулого тижня. Під час цього правоохоронці й отримали інформацію про чоловіка, який може бути причетний до цього злочину.

Відповідно до речових доказів та показів свідків, правоохоронці почали підозрювати раніше судимого 33-річного жителя Чигиринського району. Його оперативники виявили на мосту через річку в селі Байбузи. Зловмисник почав тікати від поліцейських та стрибнув у річку. Попри це, поліція схопила чоловіка поблизу берега, коли він намагався сховатися в очереті.

У результаті чоловік зізнався у причетності до вчинення вбивства пенсіонерки в Черкаському районі.

«Він розповів про свою причетність ще до серії крадіжок на території області і до вчинення вбивства 66-річного чоловіка в Чигиринському районі, тіло якого було виявлено місяць тому за місцем проживання», - наголосили у відомстві. 

Наразі злочинця було затримано, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених статтями 115 - умисне вбивство та 185 - крадіжка Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачає покарання к вигляді позбавлення волі строком до 15 років. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ