[media=146844,146845] 

Про це повідомило джерело у Національній поліції України, – передає Укрінформ. 

За інформацією співрозмовника, «9 грудня о 23:36 у селі Сокільники, кільцева дорога, комплекс «Панська гора», невідомий чоловік, вийшовши із позашляховика марки Toyota, здійснив постріл у багажний відсік автобуса з РПГ-26. Після чого повернувся в автомобіль і поїхав з місця пригоди у невідомому напрямку. За наявною інформацією, жертв немає». 

Джерело також повідомило, що мешканці готельно-ресторанного комплексу «Панська гора» виявили інцидент зранку 10 грудня і повідомили у Пустомитівський райвідділ НПУ. На місце прибула слідчо-оперативна група. Попередньо працівники поліції кваліфікували інцидент за ст. 258 Кримінального кодексу України (Терористичний акт).

За даними співрозмовника, автобус прибув із туристичною метою – для відвідання міста Львова. Серед пасажирів автобуса – 20 громадян Республіки Польща, вони мали перебувати в Україні 8-11 грудня 2017 року. 

Як писав раніше «Вголос», під Львовом невідомі пошкодили польський автобус.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка вважає, що інцидент із пошкодженням польського автобуса на Львівщині на вихідні організований спецслужбами інших держав для того, аби погіршити українсько-польські стосунки.

Нагадаємо, у середу, 13 грудня, Президент Польщі Анджей Дуда здійснить візит в Україну.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ