Про це повідомляє Інтерфакс

«На запитання, чи потрібні армії волонтери - однозначна відповідь: Так, необхідні!... Запрошую бажаючих волонтерів, хто хоче системно змінювати стан справ щодо забезпечення армії, на постійну роботу до Міністерства оборони України та Збройних Сил України», - зазначив С. Полторак.

За його словами, в оборонному відомстві наразі багато вакантних посад, функціональні обов'язки яких пов'язані з продовольчим та речовим постачанням, а також поставками паливно-мастильних матеріалів. «Тому запрошую всіх, хто займається волонтерською діяльністю і бажає системно працювати із надання допомоги ЗС України, має відповідну вищу освіту для проходження державної та військової служби на таких посадах. При цьому Міноборони готове провести необхідну курсову підготовку», - заявив міністр.

С. Полторак наголосив, що його ставлення до волонтерів є однозначно позитивним і зазначив, що військові та волонтери мають «об'єднати і систематизувати зусилля для раціонального використання всіх можливостей для забезпечення і проведення всіх перетворень у ЗСУ».

«Шановні волонтери! Ви вмієте якісно і ефективно працювати! Армія чекає на вас!», - написав С.Полторак.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ