Про це повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура, передає nv.ua

У САП додали, що глава Міноборони аргументував свою відмову усунути Павловського його незамінністю.

"Коментарі про незамінності і "відсутності" впливу заступника міністра Павловського І.В. на співробітників міністерства оборони, на думку прокурорів САП, зайві", - відзначили в САП.

Нагадаємо, 11 жовтня детективи НАБУ затримали заступника міністра оборони УкраїниІгоря Павловського, а також директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства Володимира Гулевича і ще двох співробітників відомства.

Їх підозрюють в причетності до корупційної схеми щодо розтрати державних коштів в сумі понад 149 млн гривень при закупівлі палива для Міністерства оборони України.

Міністр оборони Степан Полторак, коментуючи затримання свого заступника, заявив, що йому нікуди бігти з України, тому що в Росії проти Павловського відкриті три кримінальних справи за участь в АТО і, незважаючи на звинувачення в мільйонних розкраданнях, у нього "навряд чи є гроші, щоб втекти за кордон ".

9 листопада Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід заступнику міністра оборони Ігору Павловському з домашнього арешту на особисте зобов'язання.

ІА "Вголос": НОВИНИ