УП інформує, що заклад, у якому зустрілись політики, - «The Burger».

Нагадаємо, у четвер регламентний комітет вирішив, що подання «є законним і вмотивованим, однак недостатньо обґрунтованим з точки зору доказової бази».

«Крім того, Комітет висловлює обґрунтовані застереження щодо можливого зловживання владою службовими повноваженнями в частині проведення оперативно-розшукових дій та негласних слідчих (розшукових) дій», - зазначали у рішенні.

Як відомо, і Пинзеник, і Поляков є депутатами від «Народного фронту». Вони були й серед депутатів і міністрів, які брали Мартиненка на поруки у квітні, коли Солом'янський райсуд Києва ухвалив відповідне рішення.

Як уже писав «Вголос»,  Київський Солом'янський райсуд визначив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці і застави в сумі 160 тисяч грн для помічниці нардепа Максима Полякова (фракція «Народний фронт») Тетяни Любонько.

Жінку підозрюють в отриманні неправомірної вигоди в інтересах депутата.

Разом з тим, 19 червня за підозрою в отриманні величезного хабара у столичному ресторані на вулиці Володимирській співробітники НАБУ затримали охоронця народного депутата від БПП Борислава Розенблата.

Згодом з'ясувалося, що затриманий мав поділитись хабарем із нардепом від Народного фронту Максимом Поляковим.

ІА "Вголос": НОВИНИ