У Миколаївській дитячій обласній лікарні вчора, 23 вересня, померла новонароджена дитина, яку 14 вересня медики знайшли картонній коробці в Первомайську.

Про це повідомляється на сайті Управління охорони здоров'я Миколаївської ОДА.

«Незважаючи на всі прикладені зусилля медиків Миколаївщини, дитина, яку нещодавно залишили у «Вікні життя» Первомайської лікарні і в подальшому перевели в обласну дитячу клінічну лікарню, померла», – йдеться у повідомленні.

Співробітники лікарні зробили всі можливі заходи для порятунку життя немовляти. Йому була надана вся необхідна допомога і проведені всі процедури по порятунку життєвих функцій, але, на жаль, дитині це не допомогло.

Як писав «Вголос», хлопчика залишили 14 вересня на території акушерського відділення Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні в картонній коробці, де близько 22:00 його і знайшли медики.

За словами головного лікаря Миколаївської обласної лікарні, травми на тілі дитини — це не наслідки побиття, як спочатку передбачалося, а наслідок сепсису. Причина сепсису невідома. Не підтвердилася, на щастя, і передбачувана раніше черепно-мозкова травма.

ІА "Вголос": НОВИНИ