Про це повідомляє ТСН

Це одна історія з кількох розмов з акваріума в кабінеті керівника Антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. У ній фігурують щонайменше п’ятеро осіб. 

На відео очільник радикалів Києво-Святошинського району Олександр Богачов спочатку  щось  шепоче на вухо, потім хапає за лікоть Уляну Супрун, бере за  руку  і  тихо промовляє: «Я не розумію такі  речі, я розкажу як у нас будинки будуються гарні».

Мова йшла про житловий комплекс «Акварелі 2» на околиці Вишневого, що на Київщині. 

Імовірно, у цій ще не добудований секції однокімнатна квартира  мала стати  власністю  Уляни  Супрун.  В.о міністра ще взимку  обмовилася, що у неї в кабінеті пропонував  хабара помічник Олега Ляшка, очільник радикалів Києво-Святошинського району столиці Олександр Богачов. 

На відео помічник нардепа каже, що Супрун, мовляв, сама  жалілася  на брак  власного житла, а  він розчулився. «Я людина чуйна і не міг не відгукнутися, щоб  допомогти покращити умови і за це виходить мене хочуть судити», – каже Богачов.

На іншому відео уже міський голова Вишневого особисто зустрічається із Супрун і розмірковує над схемами передачі квартири для в.о. міністра.

Як писав «Вголос», днями комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я звернувся до парламенту, щоб прийняти звернення до Кабінету Міністрів про відставку в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ