Про це з посиланням на офіційних представників Білого дому повідомляє телеканал АВС, передає Громадське.

Крім того, Білий дім намагається не дозволити Ньюман розповсюджувати записи. Остання вже оприлюднила частину з них в ефірі одного з телеканалів. Вона з грудня не працює в адміністрації президента.

Ньюман записувала розмови з главою апарату співробітників Білого дому Джоном Келлі у ситуативній кімнаті, в якій збираються для вирішення проблемних питань, і де використання електронних пристроїв суворо заборонено.

Речниця Білого дому Сара Сандерс заявила, що поведінка Ньюман «свідчить про неповагу до американської національної безпеки».

Як писав «Вголос», колишня радниця президента США Дональда Трампа Омароса Маніголт-Ньюман заявила, що таємно записувала розмови в Білому домі.

Нагадаємо, колишній директор з комунікацій одного з управлінь Білого дому Омароса Маніголт-Ньюман, яка покинула свій пост зі скандалом, випустила книгу з «інсайдерською інформацією» про Дональда Трампа і його оточення.

У книзі з назвою «Вибита з колії: погляд на Білий дім Трампа зсередини» вона розповіла, як очільник США їв секретні папери.

ІА "Вголос": НОВИНИ