Стали відомі подробиці жорстокого вбивства українки Алли Клішти, учасниці «Україна має талант» сезону 2011 року. Її жорстоко вбив у Німеччині її колишній хлопець і шоу-партнер.

Про це пише «Оглядач».

Причиною могли стати звичайні ревнощі, оскільки пара декілька місяців тому розлучилася.

Тіло жінки побачили в Рейні. Поліція повідомила, що українка була убита, а потім скинута в річку. За підозрою у вбивстві одразу ж був заарештований її колишній 30-річний хлопець. Ним виявився кубинець Рейді Йоан Арготе Фріас із Гавани.

На сторінці в Instagram Алли її друзі підтверджують цю інформацію. «Її холоднокровно вбив її хлопець». «Деяким пощастило мати жінок не тільки красивих фізично, а й розумних, творчих. І вони вбивають їх через банальні ревнощі. Таких потрібно карати довічним ув'язненням, це найнижче, що можна зробити з жінкою, особливо з коханою!».

Із Рейді Алла познайомилася у 2013 році в Europa Park, де вона виступала. Чоловік – теж акробат. Він виступав там із кубинським ансамблем. Рейді молодший за Аллу на три роки.

Вони почали зустрічатися і виступати разом дуетом під назвою Duo Reyal. У них був спільний акробатичний трюк на жердині, яка називається китайська щогла. Найбільш відомий номер – «людський прапор». Рейді впирається в жердину руками перпендикулярно до неї (під кутом 90 градусів), Алла ж стоїть на партнері.

Про кубинця відомо, що акробатиці він навчався з 12 років, чотири роки відвідував у Гавані циркове училище. Обоє батьків Рейді військові. Вони не дуже вітали захоплення сина цирком.

Також Алла та Рейді зізнавалися, що хочуть народити дитину і жити разом. Вони декілька разів приїжджали в Україну. Ще в липні 2014-го дівчина познайомила батьків зі своїм другом. А в серпні того ж року пара побувала на батьківщині Рейді, на Кубі.

Однак пізніше Алла та Рейді розлучилися. Ініціатором стала дівчина, яка зізналася своєму знайомому артистові Крісу Колонку, що вони вже не пара. Артист зустрів її в лютому в Таїланді, де вона відпочивала.

Знайомі кажуть, що причиною смерті Алли стали ревнощі кубинця, ймовірно, у неї з'явився новий хлопець. У своєму останньому акробатичному номері дівчина з'явилася вже з іншим партнером.

Як писав «Вголос», Вбили і викинули: у Німеччині знайшли мертвою учасницю шоу “Україна має талант”.

ІА "Вголос": НОВИНИ