Постраждала відразу не одразу зрозуміла, що це напад бджіл – різкі уколи в обличчя й тіло змусив кричати від болю. Мати із сином тікали від агресивних комах зо 300 метрів, аж поки на допомогу їм не кинувся чоловік і бджоли переключилися на нього. Врятуватися люди змогли лише сховавшись у будинку, передає ТСН.

Постраждала Катерина Звьоздіна пішла скаржитися на підприємство, де розташована пасіка, однак там їй пояснили, що винних немає.

«Він каже, я вибачаюся, як це вийшло – у нас відбувалися курси з бджільництва. З вулика вилетіли бджоли, вони голодні, бо були заморозки, сніг. І, видно, у вас парфуми чи голова пахла шампунем – тому вони на вас накинулися», - переповіла розмову з директором жінка.

Директор відвіз родину в аптеку та придбав антигістамінні ліки, але ввечері жінці стало зле і її, ледь живу, забрала швидка.

«Це сотні уколів у голову. Це нереально пече, розпирає голову, у жар кидає, це дуже боляче. У дитини я особисто дістала голочок 15, котрі побачила», - каже постраждала.

Вже наступного дня, коли з'ясувалось, що лікування може розтягнутись на тижні, вона знову звернулась до директора.

«Він каже, що, може, з дерева десь бджола пролетіла, у мене немає бджіл. Звертайтеся, куди хочете, я не знаю, хто на вас нападав», - розповіла Звьоздіна.

На підприємство з агресивними бджолами скаржиться вся вулиця у приватному секторі. Люди кажуть, що комахи регулярно кусають дорослих і дітей. На фірмі від журналістів поховалися всі, окрім самих бджіл. Не відкривають власники дверей і правоохоронцям. Напад бджолиного рою ті кваліфікували як тілесні ушкодження, завдані з необережності. Тепер слідчі хочуть дослідити умови утримання бджіл і з'ясувати, які саме правила були порушені.

ІА "Вголос": НОВИНИ