Про це в понеділок, 16 липня, повідомляє прес-служба ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання».

Разом без світла 2078 споживачів.

Зазначається, що на території обслуговування Кремінського РЕМ залишаються без світла через пошкодження трансформатора 86 побутових споживачів і 3 юридичних особи в населеному пункті Червона Діброва. На території обслуговування Новопсковського РЕМ залишаються без світла 82 абоненти в населених пунктах Бунчуківка і Грицаївка.

На території обслуговування Щастинського РЕМ залишилися без електроенергії 414 споживачів у місті Щастя і 619 споживачів у населених пунктах Новоайдар, Айдар-Миколаївка і Співаківка. 

На території обслуговування Старобільського РЕМ без електроенергії 152 будинки в селі Бондареве.

На території обслуговування Сватівського РЕМ через пошкодження трансформатора знеструмлені 26 абонентів у селі Новозванівка.

На території обслуговування Біловодського РЕМ залишилися без світла 699 ​​споживачів у населених пунктах Бараниківка, Нижня Бараниківка, Тернівка, Рудівка, Гераськівка та інших. 

За даними прес-служби, аварійні відключення викликані несприятливими погодними умовами і нестабільністю енергосистеми Луганської області, яка виникла через відсутність належного технічного обслуговування протягом 1,5 року.

«Зараз гостро стоїть проблема з відсутністю палива і ремонтних матеріалів для оперативно-виїзних бригад Луганського енергетичного об'єднання», - йдеться в повідомленні.

ІА "Вголос": НОВИНИ