[media=145568,145569,145570,145571] 

Про це сьогодні, 18 січня, повідомив Президент України Петро Порошенко у межах свого візиту у Міжнародний центр миротворчості та безпеки, що на Львівщині, разом із Генерал-губернатором Канади Жулі Пайєтт, передає кореспондент “Вголосу”.

«Гордий, що наші побратими, військовослужбовці канадської армії, стоять пліч-о-пліч з українськими воїнами. Сьогодні ви продовжуєте розбудовувати братерство по зброї. Це дуже символічно тоді, коли Україна протистоїть російській агресії, захищаючи свою землю і весь світ, - зазначив він. - Ми особливо цінуємо рішення Канади продовжити мандат військової місії UNIFIER до 2019 року. Це вагомий внесок у професійну підготовку українських військових».

Генерал-губернатор Канади Жулі Пайєтт зі свого боку додала: «З 1 лютого Канада матиме найбільший контингент тут з-поміж інших країн і ми зможемо тренувати ще більше українських військових. Адже ми маємо спільні цінності».

Також вона звернулась до українських воїнів: «За те, що ви підтримуєте свою країну в обороноздатності, заслуговуєте на найщиріші слова подяки. Ви повинні гордитися своїми здобутками», - резюмувала Жулі Пайєтт. 

ІА "Вголос": НОВИНИ