Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

«Внаслідок ускладнення погодних умов (сніг, пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП знеструмлені 63 населених пункти у 8 областях, а саме: Миколаївській – 14, Запорізькій – 10, Кіровоградській – 10, Одеській – 9, Черкаській – 7, Донецькій – 6, Дніпропетровській – 4 та Чернігівській – 3», – мовиться у повідомленні. 

Зазначається, що до відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій запевнили, що станом на ранок 3 березня 2018 року небезпечних метеорологічних явищ немає. 

Рух автомобільного транспорту на автодорогах забезпечено. Проте тимчасово обмежено в’їзд великогабаритних транспортних засобів у м. Київ.

Для розчистки доріг тимчасово обмежено рух великогабаритного транспорту в Київській області на під’їздах до м. Київ (М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, М-03 Київ- Харків-Довжанський, М-05 Київ-Одеса, М-06 Київ-Чоп, М-07 Київ-Ковель-Ягодин) та для всіх видів транспорту у Миколаївській області (Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв).

Аеропорти та морські торговельні порти працюють у штатному режимі.

У ДСНС також додали, що нині спостерігається сніг у Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

«Невеликий сніг у Вінницькій, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Полтавській, Одеській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Херсонській, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областях та м. Київ», - доповіли у відомстві.

ІА "Вголос": НОВИНИ