Про це йдеться у повідомленні прес-служби Асоціації спортивної боротьби України.

«З метою участі у континентальному чемпіонаті, мінімізації ризиків, що очікують спортивну боротьбу України внаслідок неучасті у цьому заході, та у відповідності до  непохитних  принципів Олімпізму, положень Олімпійської хартії та Всесвітньої федерації боротьби UWW, враховуючи вимоги  наказу Міністерства молоді та спорту України №1554 від 11 квітня 2018 року, Асоціація спортивної боротьби України вирішила поновити заявку на участь у чемпіонаті Європи 2018 року», - йдеться у повідомленні.

Також асоціація проведе опитування членів збірних команд з приводу готовності взяти участь у чемпіонаті. Крім того, як зазначено у рішенні, відповідальність нестимуть персонально тренери та спортсмени. За результатами опитувань асоціація складе відповідну заявку на участь команд у змаганні.

Асоціація також надасть організаційну та фінансову  допомогу тим спортсменам, які виконали план підготовки до змагань та звернулись з особистою заявою про згоду на участь чемпіонаті.

В.о. президента Асоціації зі спортивної боротьби Ростислав Щокін підписав дане рішення та заявив, що відповідальність за його виконання залишає за собою.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ