З ініціативи та за участі ГП «Пора» у Львові діє ряд соціальних проектів опіки над безробітними та бездомними людьми, підтримки соціально незахищених верств населення. Так, багатодітнім сім’ям надається щомісячна соціальна допомога в розмірі 500 грн., відкрито нічліжку для бездомних за адресою вул. Кирилівська,3-а. Щодня в різних районах міста організовується харчування для бездомних та малозабезпечених та ін.

Фракція ГП «Пора» не поділяє позицію керівництва Верховної Ради України, яке, знехтувавши законом, відмовило в матеріальній допомозі безробітним колишнім народним депутатам. Кидати напризволяще людей, які опинилися в скруті – не тільки незаконно, але й аморально.

Фракція ГП «Пора» готова вжити всі свої організаторські здібності та можливості для того, щоб забезпечити підтримку відомим львів’янам Петру Димінському та Михайлові Гладію, які немало наробили у нашому місті, так і в Україні. І хоча ми впевнені, що ці добродії не потонуть у морі житейських проблем, простягнути їм руку допомоги – обов’язок кожного громадянина.

ГП «Пора» забезпечить потребуючих нардепів всім, що робить для інших потребуючих львів’ян, а понад те, враховуючи їх  особливі заслуги і потреби, готова розглянути заяви екс-депутатів Верховної Ради Петра Димінського та Михайла Гладія і звернутися до управління соціального захисту міста Львова про надання їм матеріальної допомоги як «малозабезпеченим». 

ІА "Вголос": НОВИНИ